Over Mij

Welkom! Mijn naam is Jolanda Boeve en ik ben werkzaam als psychosociaal therapeut in Voorthuizen. In mijn praktijk help ik mensen uit Voorthuizen en omliggende plaatsen zoals Barneveld, Putten, Apeldoorn en Nijkerk met uiteenlopende problemen, persoonlijke ontwikkeling en levensvragen.

Ik geloof dat elke persoon uniek is, en daarom staat jij als hulpvrager centraal in ons traject. Samen kijken we naar wie jij bent en wat je nodig hebt.

Voor Wie?

Iedereen komt met zijn of haar eigen vragen en uitdagingen. Mijn begeleiding is maatwerk, afgestemd op jou. Met psychosociale ACT-therapie kunnen we onder andere werken aan:

  • Negatieve gedachten en gevoelens
  • Het leren aangeven van grenzen
  • Mentaal flexibeler worden
  • Omgaan met angst en paniek
  • Overmatig piekeren
  • Somberheid
  • Stressklachten

Daarnaast ondersteun ik je in het vinden van balans en welzijn in je dagelijks leven, zodat je meer aandacht kunt besteden aan wat echt belangrijk voor je is.

Registratiegegevens

  • AGB Code: 9011 8319
  • AGB Code Praktijk: 9009 4186
  • KvK nr: 93699034
  • NFG Registratie nr: 9943
  • NAP nr: 240041
  • BTW-id: NL004720397B75
Bezoekadres

Hoofdstraat 90e
3781AJ Voorthuizen

Meest gestelde vragen

Psychosociale therapie richt zich op de interactie tussen psychologische en sociale factoren die invloed hebben op je mentale gezondheid. Het helpt je om inzicht te krijgen in hoe deze factoren je gevoelens en gedrag beïnvloeden.

ACT-therapie is geschikt voor iedereen die moeite heeft met negatieve gedachten en gevoelens, angst, stress of andere emotionele uitdagingen. Het biedt handvatten om beter om te gaan met deze problemen en meer in lijn met je persoonlijke waarden te leven.

Elke sessie begint met een gesprek waarin we jouw specifieke situatie en doelen bespreken. Afhankelijk van je behoeften, gebruiken we verschillende technieken en benaderingen om je te helpen.

Ja, ik bied ook online therapie aan voor mensen die het prettig vinden om vanuit hun eigen omgeving te werken aan hun mentale welzijn. Dit maakt therapie toegankelijker en flexibeler.

Je kunt eenvoudig contact met me opnemen via de website of telefonisch om een gratis intakegesprek in te plannen. Tijdens dit gesprek bespreken we je situatie en kunnen we kijken welke therapievorm het beste bij je past.

 

Contact opnemen

Maak Kennis met Jolanda Boeve

Met jarenlange ervaring als psychosociaal therapeut, begeleid ik mensen die op zoek zijn naar veerkracht en balans in hun leven. Ik geloof in persoonlijke groei en werk met cliënten aan het ontwikkelen van hun mentale welzijn en flexibiliteit.

Op zoek naar persoonlijke begeleiding?

Bij Jolanda Boeve in Voorthuizen bieden we verschillende therapieën aan om jouw geestelijk welzijn te verbeteren. Of je nu kiest voor psychosociale therapie om je emoties in balans te brengen, of ACT-therapie om psychische flexibiliteit te ontwikkelen, ik help je graag verder. Wil je liever vanuit huis werken aan je welzijn? Bekijk dan onze opties voor online therapie, beschikbaar voor bewoners van Voorthuizen en omgeving.

Krijg weer grip op je leven met therapie in Voorthuizen

Als je je uit balans voelt, biedt psychosociale therapie de steun die je nodig hebt om weer op het juiste pad te komen. Daarnaast kan EFT-therapie (Emotion Focused Therapy) je helpen om beter met emoties om te gaan. Wil je meer weten over onze aanpak? Lees alles over ACT-therapie en ontdek hoe je kunt groeien met de juiste begeleiding. Plan vandaag nog een intakegesprek in Voorthuizen en omstreken.

Therapieën op maat in Voorthuizen

Jolanda Boeve in Voorthuizen biedt verschillende therapievormen aan, waaronder psychosociale therapie en ACT-therapie, gericht op mentale ondersteuning en persoonlijke groei. Ook voor online therapie kun je bij ons terecht, ideaal voor inwoners van Voorthuizen, Barneveld, Putten, Apeldoorn en Nijkerk. Welke therapie het beste bij je past? Ontdek het op onze dienstenpagina en neem contact met ons op voor een intakegesprek.

Vind jouw balans en veerkracht in Voorthuizen

Bij Jolanda Boeve in Voorthuizen kun je terecht voor diverse therapieën die je helpen bij het hervinden van je balans. Denk bijvoorbeeld aan psychosociale therapie voor mentale ondersteuning of EFT-therapie om grip te krijgen op je emoties. Ook als je voorkeur geeft aan online therapie, staan we voor je klaar. Bekijk al mijn therapieën en plan direct een afspraak in Voorthuizen of de omgeving.